Nova 1D pesma procurila na internet: Poslušajte kako zvuči “Never Enough”!

1d

Kratki klip daje nam nadu da će i peti album omiljenih momaka biti remek-delo!

Pratkično iz vedra neba – u javnost je konačno procurila i prva pesma s petog studijskog albuma One Directiona, inače prvog izdanja koje bojbend priprema bez doskorašnjeg člana Zayna Malika.

A ono malo muzike koju možemo čuti u ovom kratkom video-zapisu, nedavno objavljenom na internetu, zvuči u najmanju ruku – vrlo, vrlo obećavajuće! Uostalom, uverite se i sami!

Numera čiji ste delić upravo čuli inače nosi naziv “Never Enough”, a prve reakcije fanova više su nego pozitivne: “Onih pola minuta pesme ‘Never Enough’ zaista su me dirnule do srca. Ne mogu prestati da je slušam,” objavila je jedna Directionerka na Tviteru.

Nakon svega što ste videli i čuli, redakciju Famoza.neta zanima sledeće: kako se vama dopala pesma “Never Enough” i kakva očekivanja imate od novog 1D albuma?

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan o povratku 1D: Nije ništa strašno ako čekanje potraje još koju godinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.