Niall Horan sipa najlepše reči o Ari: Ona vam je neverovatna!

Niall Horan gostovao je u jednom šou u Britaniji kako bi pričao o svom prvom solo albumu ali priču je ubrzo premestio na humanitarni koncert u Mančesteru i samo sipao pohvale na račun svoje drugarice, Ariane Grande.

“Pokazali smo veliko jedinstvo u užasno vreme”, kaže on. “Ariana me je pozvala nekoliko dana nakon što se to desilo. Bila je to sjajna no. Bio sam toliko srećan što sam otišao na to. Ariana je od prvog dana bila uključena u sve, bila je neverovatna. Njoj pripadaju sve zasluge. Bila je fantastična.”

Kako se danas navodi, samo od prodaje karata za koncert zarađeno je skoro tri miliona evra a kad se saberu razne humanitarne akcije i prodaja suvenira, brojka je narasla do veoma impresivnih 11 miliona evra! Ari nakon svega dobija ogromnu podršku svojih prijatelja na društvenim mrežama a čak je i Piers Morgan, čuveni britanski novinar koji je stalno napadao priznao da je jako pogrešio. “Mnogo sam te pogrešno procenio Ariana i izvinjavam se. Ti si zadivljujuća mlada žena i ovo je bila neverovatna noć. Moje poštovanje.

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez odložila album za 2019. godinu i dala šansu da i ona i Ari dođu u naš region!

2 thoughts on “Niall Horan sipa najlepše reči o Ari: Ona vam je neverovatna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.