Ne može bez nje: Biebs objavio novu fotku Selene na svom Instagramu!

13150911_182848648776442_1763524881_n

I kad nam se učini da su Selena i on zauvek raskrstili, Justin Bieber obično postavi neku njenu sliku i napravi požar na internetu! Ista stvar desila se i prethodne noći!

Ch-EL0tWsAI_ZoT

Biebs je objavio fotku, zapravo fotomontažu na kojoj Sel vidimo u žutoj jakni sa natpisom “Purpose Tour”. Nju nije napravio Jus već neko iz fandoma ali njemu se očigledno toliko dopala da je morao da je objavi. Ipak, kao što se već više puta dešavalo u prošlosti, fotka je ubrzo misteriozno obrisana! Možemo samo da pretpostavimo da je to urađeno kako se ne bi dalo previše prostora tabloidima da ovo protumače kao provokaciju s obzirom da je Sel trenutno na svojoj turneji! Ipak, ko je pomislio da je “Jelena” zauvek završena priča, definitivno je pogrešio!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ed Sheeran: Jedva su me ubedili da sam ja napisao "Cold Water" za Biebsa!

4 thoughts on “Ne može bez nje: Biebs objavio novu fotku Selene na svom Instagramu!

  1. Ne znam jeste li videli, neka devojka je na Seleninoj turneji držala papir na kom je pisalo ‘Marry Justin please’, a Selena je dozvala tu devojku, uzela papir, zgužvala ga i bacila. Volim Jelenu, ali turneja je Selenina, a ne Jelenina i Selina turneja je namenjena sadašnjosti i budućnosti, a ne prošlosti. Moje mišljenje je da je pravilno postupila iako bih volela da vidim Jelenu pred oltarom. Možda je zbog toga Justin obrisao fotku?

  2. pisite kako je Nick bio na koncertu i igrao uz hands to myself-sa Joevog snapchata je snimak 😀 i na Nickovom twitteru ima twit o njoj NELENAAAA

  3. JELENA FOREVER <3,mogu oni neko vrijeme biti razdvojeni,ali nezadugo,oni su stvoreni jedno za drugo jussa jednostavno nmg zamislit bez nje <3!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.