Na bini posle deset meseci: Taylor Swift nastupila na Jingle Ballu, pridružio joj se i Ed Sheeran!

Senzacija ovogodišnjeg Jingle Balla ponovo je bila Taylor Swift, naročito jer ona još od februara nije imala pravi koncert i ovaj nastup je najavljivan kao njen veliki povratak na binu!

U stilu praznične atmosfere Taylor je sijala u zlatnoj majici koju je uklopila sa crnim čizmama koje su takođe imale zlatni sjaj po sebi, a sve to se uklopilo u binu koja odiše prazničnim duhom, crvena pozadina i božićne jelke upotpunile su doživljaj dok je Taylor izvela nove hitove poput „Look What You Made Me Do“ ali i neke malo starije kao „Blank Space“!

Velika senzacija večeri bio je i Taylorin svež „Reputation“ hit, „End Game“ u kom je gostujući izvođač Ed Sheeran – Ed je bio pridružio Tay na bini i „Big reputation“ momenti odjekivali su u punom sjaju uz plesače, a Ed je kao i uvek pokazao svoje rep veštine. Jingle Ball je ove godine okupio neverovatnu ekipu s obzirom da su pored Taylor i Eda nastupili i Halsey, Charlie Puth, Demi Lovato, The Chainsmokers, Niall Horan i mnogi drugi!

https://www.youtube.com/watch?v=R9JTzav9w5E

https://www.youtube.com/watch?v=Ju9rDitw4fg

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot, Getty Images

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Taylor Swift u našem regionu: Kompletna istina

One thought on “Na bini posle deset meseci: Taylor Swift nastupila na Jingle Ballu, pridružio joj se i Ed Sheeran!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.