Martina Stoessel: Kraj “Violetta Live” je u novembru, više ne dodajemo nove koncerte!

violetta

Iako je “Violetta Live” neviđeno popularna, Martina Stoessel ističe kako je ova turneja već isplanirana do kraja i da se završava 1. novembra, bez mogućnosti dodavanja novih datuma!

“Turneja se završava 1. novembra U Nici. Ovaj krug je zatvoren. Neću se vraćati u Argentinu ili bilo koju drugu zemlju. ‘Violetta’ film koji snimamo je definitivno kraj!”, objasnila je ona novinarima iz argentinskog časopisa Clarin. Martina ima nameru da se od početka naredne godine u potpunosti posveti svojoj solo karijeri a kaže da čak ne razmišlja ni o nekom projektu sa svojim dečkom Peterom Lanzanijem.

“Nemamo nikakve planove, ali nikad ne reci nikad. On je upravo izbacio svoj film, “Klan” a snima i jedan TV šou. Sa druge strane, ja sam ovde u Evropi na turneji. Svako radi svoj posao. Srećna sam sa njim, jako sam ponosna na njega a i on na mene. Odlično se slažemo zajedno”, pojašnjava ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ema nam predstavlja svoju Facebook stranicu, "Violetta"

5 thoughts on “Martina Stoessel: Kraj “Violetta Live” je u novembru, više ne dodajemo nove koncerte!

  1. Zasto?!! Zasto se bas nama ovo desava?!!????????? I ako sam bila na Violetta Live zelim da dodje u moju drzavu!!!???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.