Lodo konačno radi intervju za Famozu, nastavljeni pregovori za Samuku, novosti o dolasku Tini u Srbiju!

emea_aaa_img_gal_jorge_blanco_v2

Ovih dana veoma smo angažovani kad je reč kontaktu sa zvezdama a nekako u prvom planu su pevači i glumci iz “Violette”. Iako naravno ne možemo da idemo u detalje, možemo vam preneti šta se trenutno dešava u vezi sa Lodovicom Comello, Samuel Nascimentom i Martinom Stoessel kad je u pitanju Famoza i Srbija!

Kao što možda znate, još pre više od pola godine poslali smo Lodovici Comello dvadesetak vaših pitanja za intervju sa njom ali nažalost, ona je zbog ugovora sa italijanskom verzijom šoua “Ja imam talenat” morala da ga odloži sve do ove jeseni! Međutim, Famoza je danas kontaktirala njen tim koji nam je poručio da će joj pitanja odmah biti prosleđena i da će ona odgovoriti prvom prilikom, pa se nadamo da se radi o nekoliko dana ili najviše nedelja.

Kad je reč o Samuelu, već smo spomenuli da ovaj momak ima neverovatnu želju da dođe i da traži zaista simbolične uslove, bukvalno da pokrije svoje troškove dolaska. Nažalost, nije lako pronaći nekog ko bi želeo da ga ugosti ali još uvek radimo na tome i novi pregovori su u toku. Čini se da je ovo što se dešava sad ujedno i poslednja šansa da ga dovedemo jer se on krajem oktobra vraća u Brazil a sad je još uvek u Evropi, odnosno Švajcarskoj.

Na kraju, kad je reč o Martini, Famoza aktivno sarađuje sa našim Universal Musicom koji je već poslao sve neophodne zahteve za kontakt pre nekoliko dana, tako da još uvek isčekujemo odgovor i nadamo se da će on biti pozitivan. Puno je detalja o kojima moramo da pričamo unapred i planiramo kako bismo je ugostili jer ako krenemo da se pripremamo za nju tek ako ona pristane da dođe, verovatno nećemo imati vremena da sve organizujemo kako treba.

Pročitajte još  Sandra nam šalje test ličnosti: Da li si Tini, Ari ili Tay?

Kao što vidite, na puno stvari se radi – mnogo je toga što trenutno činimo i za druge fandome a o čemu ćemo nadamo se takođe uskoro moći više da vam govorimo. Hvala vam što verujete u nas i što podržavate sve što radimo. Famoza nikad neće biti samo sajt koji prenosi vesti!

Autor: Famoza.net
Foto: Disney

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Lodo konačno radi intervju za Famozu, nastavljeni pregovori za Samuku, novosti o dolasku Tini u Srbiju!

 1. Jedva čekam da mi Lodo odgovori na pitanje,sada kada pogledam vreme je brzo prošlo i dobićemo odgovore?
  Nadam se da će Samu doći ?
  I da ćemo uspeti da dovedemo Tini?
  I Famoza hvala vam za sve?

  1. I ja isto jedva čekam da odgovori i na moje, a i na ostala pitanja ???
   A što se tiče Tini i Samuke, molim se Bogu da dođuu ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.