Liam Payne: Sophia i ja smo pričali o braku!

One Direction perform on NBC's 'Today' show at the Rockefeller Plaza in New York City

Liam Payne već duže vreme je u srećnoj vezi sa svojom devojkom Sophiom Smith a on kaže da su zbog toga već i razmišljali o budućem zajedničkom životu u braku.

“Pričali smo o tome, ali s obzirom da imamo 22 godine, to je ipak prerano za nas. Sophia mora da putuje i radi ono što želi da radi. Ne želim da ona bude od onih devojaka koje ostaju kod kuće i ne rade mnogo toga”, objašnjava Liam za Attitude magazin.

On kaže i da je danas zaista zadovoljan svojim životom ali i priznaje da je imao ozbiljnih problema s alkoholom! “Ne plašim se da kažem kako sam prošao kroz fazu kad sam zaista previše pio. Daleko ste od kuće i to može baš da vam smeta. Takođe, razmišljao sam o mnogim stvarima i alkohol mi je pomagao da to preguram. Sad mi to ne treba jer želim da bude skoncentrisaniji. Par puta sam prešao preko granice dozvoljenog i onda sam morao da se izvačim”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Koje zvezde su imale uloge u spotovima drugih muzičara?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.