Komentari odlični: Nastavak serije „The Originals“, „Legacies“, startovao juče!

„Legacies“ će verovatno biti vaša nova omiljena serija ako ste voleli „Vampire Diaries“ i „The Originals“, a nakon dugog čekanja serija je startovala sinoć!

Prva epizoda doživela je svoju premijeru sinoć na CW-u i komentari su već i više nego dobri, tako da ne sumnjamo u uspeh serije, naročito jer je i „The Originals“ bio popularan i publika je strpljivo čekala spinoff. Međutim, Matt Davis koji je u ovim serijama od same prve sezone „The Vampire Diaries“ kaže da on više voli ovu priču da naziva trilogijom! „Uvek me je nervirao termin ’spinoff’, i uvek sam gledao na ovu priču kao na trilogiju. Prvi deo bio je taj ljubavni trougao Nine, Iana i Paula, i serija je bila skroz njihova, „The Originals“ je bio šou Josepha, Daniela i Charlesa, a ovaj deo će nekako istaći moj stil“ priča on.

Natprirodna bića i efekti biće prilično zastupljeni i u „Legacies“, a osim što je serija pokupila najbolje iz svojih starijih projekata o vampirima, ugledala se i na Harryja Pottera, tako da će ovo biti prava natprirodna fikcija – „Prekršićemo mnoga pravila ovom serijom, na najbolji mogući način“ dodao je Matt Davis – planirate li da gledate seriju?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Legacies

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Nina Dobrev: Napustila sam „Vampirske dnevnike“ jer želim nešto više!

4 thoughts on “Komentari odlični: Nastavak serije „The Originals“, „Legacies“, startovao juče!

  1. Serija nije što sam očekivala.houp još u originals as smatrala za najmoćnijim vjesticom plus sto je hibrid kao Klaus…kao malu je nisu mogli zaustaviti sa njenim mocimaddok sada sve izgleda kao tinejdžerka priča sto nisam o ekivala…očekivala sam više dobra i zla čak i medju glavnim junacima ,očekivala sam da je Houp najava koja obuzdava svoje moći ali i svakoj seriji ona uz pomoć sestara nekog pobjedjuje,što nije interesantno sponzorom da je hibrid.driga stvar i kod Vampirskih i kod originala imali su ideja za vraćanje iz mrtvih,koliko su puta samo Boni vratili,uvjek je postojao neki način za da se vrate neki ljudi…ovdje bez Klausa i prvobitnih više nije isto,da se ne pojave makar na kratko..Dejmon Stefan bilo ko..ovo mi djeluje kao neka dječja bajka razočarana sam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.