Jorge Blanco: Za razliku od Leona, ja sam dobra osoba!

Jorge Blanco rado razgovara sa medijima svih država koje poseti – ponovo je to dokazao svojim kratkim razgovorom sa medijima iz Beča gde će nastupiti 18. marta!

On je ovom prilikom izjavio da se jako razlikuje od svog lika iz Violette kada je u pitanju jedna od najvažnijih osobina ličnosti! “Mislim da sam ja jako dobar čovek, stvarno, uopšte nisam kao moj lik Leon” priča on. “Za razliku od njega ja jedem i pijem skoro sve, samo ne pijem gaziranu vodu jer ona smeta mom glasu!”

On je takođe otkrio da je njegova prva ljubav bila gitara i da nije oduvek želeo da bude glumac. „Interesovanje za TV je došlo kasnije, i pomoglo mi je da prevaziđem tremu jer sam bio jako stidljiv dečko. Kako sam počeo da razmišljam, shvatio sam da je muzika moja najveća strast“ otkriva on. S obzirom da se praznici bliže, uskoro ćemo svuda čuti čuvene božićne pesme a Jorge je upitan koja je njegova omiljena – „Nemam omiljenu, ali volim ‚Silent Night, Holy Night‘. Inače takve pesme volim da pevam samo u krugu porodice“ zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ari, Lodo, Jorge, Demi, Liam - pogledajte treću epizodu FamozaTV!

5 thoughts on “Jorge Blanco: Za razliku od Leona, ja sam dobra osoba!

  1. Možda je malo Leon mrgud i ne voli se previše smijati, ali i nikada ga nisam vidjela da jede nešto…. Jorge je po prirodi nasmijan, kavalir prema curama i ne zamjeri nikome ništa(rekao je da nam ne zamjeri što hoćemo Jortini par, a ima curu, oprostite zaručnicu)… A njegov lik Leona je ipak malo preljubomoran i svađa se stalno sa Violettom… Ali u glazbenom smislu oba razvaljuju…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.