Jorge Blanco u Srbiji: Da ili ne?

Iako to uopšte nije u opisu našeg posla i iako se mediji širom sveta ne bave takvim stvarima, Famoza čini sve što može već godinama unazad da ohrabri lokalne organizatore da dovedu neku od zvezda do kojih je vama stalo. Rezultat svega toga jeste da imamo već jako dobro izgrađen odnos ne samo sa organizatorima već i sa svima drugima koji bi mogli da pomognu u tome. Za danas, glavna priča je momak o čijem dovođenju dosta pričamo u poslednje vreme – Jorge Blanco.

Ono što je očigledno poslednjih nedelja jeste da se Jorge konačno u potpunosti posvetio muzici predstavljajući nam dva singla a znamo da je oformio i bend koji će ga pratiti na turneji. Iako će njegov prvi album zapravo biti mini album, Jorge je potvrdio da će dolaziti u Evropu i to u sve zemlje gde bude pozvan, što je gotovo siguran zna da bismo ga gledali u Beogradu pa i bilo kom drugom gradu regiona koji bi želeo da ga ugosti.

Zašto mislimo da je Jorge dobra ideja? Sva istraživanja govore da je upravo on najveća zvezda “Violette” posle Martine Stoessel a isto tako, čini nam se da on za svoje nastupe neće zahtevati arene već znatno manje prostore, pa samim tim i manje novca. Opet, iako smo sigurni da će njegovi zahtevi biti mnogo skromniji od onih koje ima Tini, moraćemo da sačekamo i vidimo šta on tačno želi a prethodno i kad uopšte planira da ima nastupe.

Pročitajte još  Da li mrzi lik Leona? Jorge Blanco dao odgovor na staru glasinu!

Šta su trenutno najveći problemi? Najveći problem svakako je veliko nepoverenje u fandom – ljudi sa kojima smo pričali Srbiju vide kao siromašno tržište a više od toga, veruju da mlada publika, tj. vi bi uvek pronašla neki izgovor da ne dođe i da ne razumete koliko je truda, rada i novca potrebno da se neko dovede. Mi ih sa druge strane uveravamo da su stvari suprotne, odnosno da ste vi daleko fanatičniji od starije publike koja često ume da “ispali”.

Šta Famoza može da uradi? Osim što svima koji imaju nekakav uticaj na dolaske zvezda pričamo da bi trebalo više da vam veruju i da zaslužujete šansu, radimo i neke konkretne stvari. Problem sa Jorgeom je što je on odsečen od medija i što niko sa naših prostora nije imao priliku da razgovara sa njim. Famoza ima način kako da ga kontaktira preko njegove muzičke kuće i kako nam je obećano, radi se na tome da dođemo do razgovora sa njim. Sve ovo vam pišemo ne da bismo vam davali lažnu nadu! Suprotno tome, sve ove stvari se upravo dešavaju i služe da vas ohrabre, da ne odustajete i da budete uz nas… ako mislite da je vredno boriti se za Jorgea, naravno. Želimo da vas čujemo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #176 - Glasajte za sve pesme koje volite!

18 thoughts on “Jorge Blanco u Srbiji: Da ili ne?

 1. Generalno bilo koja zvezda da je u pitanju, organizatori će na nas gledati samo kao na tržište. Srbija jeste siromašna zemlja, ali smatram da Jorge najverovatnije ne bi treažio previše novca, tako da bi nam karte bile pristupačne. Osim toga, imali bismo dovoljno vremena da prikupimo novac za karte i ovakva prilika je jedinstvena, ko zna kada bi nam se opet ukazala. (Barem za sada)
  Mislim da bismo došli na koncert i da ne bi smo "ispalili". Mi nismo samo tržište, nama ovo izuzetno znači, pre svega mi imamo osećanja. Sigurni smo da treba da se uloži ogoroman trud da se dovede neka zvezda kod nas, ali smatram da mi možemo da dokažemo da stvari nisu baš takve kako ih organizatori vide. Famozo, vi nas najbolje razumete i dokazali bismo da možemo da promenimo neke stvari u vezi koncerata, a na neki način bismo se odužili i vama za taj trud.
  Kada dođe vreme da se pregovara o Jorgeovom dolasku, vredi pokušati. Hajde da probijemo led sa bilo kojim fantastičnim izvođačem! ♥ #SaFamozomDoZvezda

  1. Hvala Mimi 😀

   Dve stvari su sigurne:

   1. Jorgea niko neće pozvati osim ako to ne zahtevamo i stalno insistiramo na tome
   2. Sigurno ćemo razgovarati o tome sa organizatorima kad budemo znali konkretnije Jorgeove planove. Do tad, važno je da sakupljamo što više informacija i budemo spremni na sve varijante. Ključ svega ste ipak vi kao publika.

 2. Meni bi malo bio problem doći u Srbiju jer sam iz RH, jako bi ga željela vidjeti, ali mislim da bi mi to bilo predaleko pogotovo ako će izvoditi samo nekoliko pjesama
  Evo, ja sam iskrena

 3. Trebate anketu napraviti kao sto ste uradili za simplemente tini knjigu tako cemo najbolje saznati

  1. Možda kad budemo malo bliže tome – i dalje ne znamo kakvi su Jorgeovi planovi kad je reč o turneji.

 4. to bi bilo superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr obozavam ga i volela bih da ga vidim i to u Srbiji!!!!!!
  Famozo najbolja si

 5. Vreijedno je boriti se za dolazak Jorgea! Ja cz doci 100% ja vec 2 godine skupljam novac za njega u nadi da ce doci!

 6. Ovo nije prilika koja ce da nam se pruzi samo jednom u zivotu,ali svakako vredi pokusati.Moji roditelji znaju koliko ja volim celo drustvo iz ,,Violette",pogotovu Jorgeta,Tini i Lodo.?Ja ustvari mislim da orgenizatori hoce nas da ,,ispale" jer svaki put nadju neki izgovor.Prvo za ,,Violetta live'',zatim za GMST,a sada za Jorgeta.Uredu za Tini su karte stvarno bile preskupe,ali verujem da bi sigurno napunili bar pola arene kao Poljavi.?Kako god volela bih da vidim Jorgea u Srbiji sto pre tako da vam pruzam podrsku i drzim palceve tokom pregovora????

  1. Ja i moje frendice bi smo obavezno dosle(iz Crne Gore smo)????FAMOZO NAJBOLJA SI??????????

 7. Da,da,da uvijek Srbija a što je sa Hrvatskom??mislim ovo je preveć koliko danova postoji u Hrvatskoj a svi samo Srbija

 8. jedno veliko DA!
  Mogli biste da napravite anketu, kao sto cesto pravimo kada u ovakvim situacijama, pa da vidimo koliko bi nas doslo 🙂

 9. Meni bi bio problem doc u Srbiju jer živim u BIH BILO BI SUPER KAD BI DOSAO U SARAJEVO AKO JE TO IKAKO MOGUĆE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.