Iva šalje sjajan test: Koliko dobro poznaješ BTS?

Zdravo Famozo! Šaljem svoj novi kviz koji je ovog puta o BTS. Nadam se da će vam se svideti.

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “Iva šalje sjajan test: Koliko dobro poznaješ BTS?

    1. to ime je koristio do 2017. nakon toga je hteo da promeni u 'real me' ali je ipak promenio u 'rm' da promena ne bi bila previse drasticna 🙂

  1. Ovaj kviz je osnovan na stvarima koje su recene davno,npr. kako zvoni Jinov telefon.On je njegovo zvono mogao 100 puta promijeniti.

  2. Ja znam puno više o BTS a to što previše šteka itd… nije moja stvar i RM je i sam hteo sebi dat ime Real me a ne čudovište a meni ti piše kao Ne fali ti mnogo do odlicnog rezultata, ali nadam se da ti je kviz pomogao da naucis malo vise o BTS. I ponovi ću ja znam puno više o BTS a onaj ko je napravio kviz uopšte mi se nesviđa svaka čast za BTS volim ih ali puno više sam očekivala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.