Istraživanje naših Lovatica: Demi je najpopularnija u Srbiji i Beogradu!

Naši Lovatici su dosta aktivni ovog leta i prave interesantne akcije ali i istraživanja poput ovog koje nam je ovih dana poslala Tea a tiče se popularnosti Demi Lovato na našim prostorima. Ispod u celosti penosimo njen e-mail!

Draga Famozo,
Dok je Demi na snimanju videa da li za glavni singl sa albuma, za saradnju sa DJ-om marshmello ili za saradnju sa Jax Jones još uvek ne znamo, većina fandoma misli da je to za glavni i prvi singl sa novog albuma, ali je i Jax okačio na tvteru tvit u kome je pitao ko želi video za novu pesmu, a izašli su i tekstovi de se traže ljudi za Demikin spot.

Da nastavim, srpski Lovaticsi su surfovali netom i našli zvanični sajt YouTubea, koji se zove YouTube for Artists, na kome se vidi koliko pregleda ima koja zvezda u kojoj državi, gradu. Što se tiče Demi, ona je u Beogradu na YouTube-u pregledana sjajnih 4,783,761 puta pa se tako Beograd nalazi na 65. mestu, Zagreb je na 82. mestu.

Što se tiče država, neću vas smarati sa svim brojkama, naša južna pokrajina nalazi se na 95.-om mestu, Makedonija na 81, Bosna na 75, Hrvatska 61. i Srbija sa 10,566,668 na 43. mestu.
Kada bi sabrali države iz Jugoslavije i dodali Bugare, Albance, Mađare i Grke došli bi do brojke od preko 80 miliona pregleda,a da napomenem da je Turska na petom mestu sa preko 87miliona pregleda. Takođe možete videti i druge zvezde na sajtu, a mi znamo da novim albumom ce biti jos dosta pregleda, i da novom turnejom uz ove brojke će se izdvojiti i više nego dovoljno za arenu u BG ili ZG da Demi dođe!

Pročitajte još  Muzički događaj godine: Sve što treba da znate o AMA 2015 i kako ga gledati!

Vole vas sve vaši srpski Lovaticsi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Istraživanje naših Lovatica: Demi je najpopularnija u Srbiji i Beogradu!

  1. Ja sam sama proverila ko je najpopularniji i ja u top 20 nigde ne vidim Demi. Od stranih izvodjaca na 7. mestu je Rihanna, 9. Calvin Harris, 10. Eminem, 11. Ed Sheeran, 14. Ariana Grande, 15. David Gueatta, 18. Sia, 19. Katy Perry i 20. Shakira. A od pesama jedino koje su strane su Gangnam Style, Lean On i How Deep Is Your Love.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.