Inspirišu jedna drugu: Sel i Ari same na svetu drže novi rekord!

pjimage

Bezbroj puta smo se uverili da su karijere Ariane Grande i Selene Gomez veoma slične i da dve sjajne devojke postavljaju rekorde koji su za druge zvezde potpuno nedostižni što se desilo i ovog puta!

Ari i Selena su JEDINE osobe na svetu koje su počele karijeru kao glumice a danas kao muzičarke imaju preko četiri milijarde pregleda na YouTubeu! Iako su obe bile strahovito potcenjivane i ismevane kad su krenule u pevačke vode samo zato što su prethodno bile zvezde teen serija, Ari i Sel uspele su brzo da ućutkaju hejtere!

Obe devojke iza sebe imaju niz albuma koji su bili na prvim mestima top lista kao i megauspešne turneje pa više nigde i ne viđamo priče o tome kako nisu talentovane, kako ih neko gura ili kako su im pesme loše. Nadajmo se da će i dva ogromna fandoma u ovome pronaći inspiraciju da poprave svoje odnose – niko tako dobro ne razume kroz što prolaze Arianatori kao Selenatori i obrnuto!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ispovest Charlieja Putha: Kako sam umalo umro od rada

7 thoughts on “Inspirišu jedna drugu: Sel i Ari same na svetu drže novi rekord!

  1. Iskreno Ari je bolja i da sam selenator a isam mislila bih tako 1. sto vi kazete one su jedine na svijetu koje imaju preko 4 milijarde pregleda ali Ari ima duplo manje videa na YT a sel ima duplo vise 2. Ari ima 3 godine karijere a sel 6 ( racunajuci samo ovo na yt ) sto zanci da ari ima manje od sel sto ocuto svi primjete i umjesto da sel bude bukvalno gde god se okrenete prva i na gremmy nagradama i na ostalim i na billbordu ona nije dok ari ima 2 adlbuma koja su na bilbordu prva (bili ).Znaci Ari je za svoje 3 godine karijere dosla na istu razinu selene koja je tu vec 6 godina ja yt. Famoza.net sto vi mislite ?

    1. Razmišljali smo o tome 🙂 Međutim, činjenica je da Selena jako puno vremena posvećuje i glumi dok je Ari skroz u muzičkim vodama uz poneki izlet u serije. Kad hoćeš i jedno i drugo onda obične obe stvari moraju pomalo da trpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.