Glumi devojku od 100 kila: Debby Ryan snima novu seriju!

Debby Ryan neće po dobrim stvarima pamtiti 2016. godinu s obzirom da joj je karijera stagnirala a čak je i bila uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju. Ipak, stvari definitivno idu nabolje!

Debby je tako dobila glavnu ulogu u novoj seriji “Instatiable” na televiziji CW (koja recimo emituje “Vampirske dnevnike” i “The Originals”) a posebno je interesantno što će igrati devojku od 100 kilograma koja je odbačena od svih i utehu nalazi u hrani! Međutim, nakon što slomi vilicu, ona dobija inspiraciju da smrša više od 30kg nakon čega svi shvataju da je prelepa. Tu na scenu stupa bivši advokat koji želi da joj postane menadžer i učini je modelom!

Ovo definitivno predstavlja nešto novo za Debby koja se do sad okušala samo u Disney serijama pa će joj ovo definitivno biti izazov karijere! Ipak, treba reći da će ona snimiti samo probnu epizodu i da će serija dobiti čitavu sezonu samo ako direktori televizije nakon toga daju zeleno svetlo.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Debby Ryan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Debby Ryan priča sve suprotno od Belle Thorne: Disney mi je pomogao da budem ono što želim!

3 thoughts on “Glumi devojku od 100 kila: Debby Ryan snima novu seriju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.