Gigi Hadid: Postoji nešto neverovatno u vezi mog prijateljstva sa Taylor Swift!

Gigi Hadid govorila je za magazin Variety gde se osvrnula na svoj rad za UNICEF ali i prijateljstvo sa Taylor Swift. Gigi kaže da je jako ponosna na odnos koji ima sa slavnom muzičarkom, a ističe da je uzrok tome što je Taylor jako volela i pre nego što su se uopšte upoznale!

“Neverovatna stvar u vezi mog prijateljstva sa Taylor je u tome što je ona tekstopisac sa kojom sam se povezala kroz detinjstvo, a to što smo postale prijateljice mi je dalo uvid u razum koji kreira te stihove. Ona piše reči koje izražavaju iskustva ljudi koji ne umeju da ih pretvore u reči.”

“Ja sam bila na po 10 koncerata na njene prethodne dve turneje. Meni to nikad ne dosadi jer gledate tu ženu koja nema problem da priča o svemu kroz šta je prošla. Ona stoji uspravno, piše pesme o tome, iskreno je i povezuje se sa ljudima. To je za mene neverovatno!”, zaključuje Gigi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Teen Choice Awards 2017: Stižu prve nominacije za Sel, Ari, Tay, Demi, Miley, Biebsa, Shawna i momke iz 1D!

2 thoughts on “Gigi Hadid: Postoji nešto neverovatno u vezi mog prijateljstva sa Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.