G-Dragon lično razgovarao sa medijima nakon optužbi da je koristio drogu: Rezultati su negativni!

Krajem oktobra pojavile su se vesti da je G-Dragon pod istragom zbog navodne upotrebe droge, a juče je odlučio da lično razgovara sa medijima nakon svoje prve runde ispitivanja!

Naime, policija je na njemu izvršila inicijalni test reagensa, uz prikupljanje uzoraka urina i kose za sveobuhvatnu analizu od strane Nacionalne forenzičke službe. U odgovoru na upite o rezultatima preliminarnog testa reagensa, G-Dragon je izjavio: „Rezultati su negativni. Takođe sam zatražio hitan detaljan pregled. Nadam se da će istražna agencija moći da objavi tačne rezultate što je pre moguće.” Što se tiče toga da li je predao svoj mobilni telefon, on je odgovorio: „Nisam, ali ako bude potreban u budućnosti i bude na listi stvari koje treba dostaviti, obavestio sam policiju da sam spreman da ga predam.“ Na pitanje da li planira da sarađuje sa nekim dodatnim pozivom za ispitivanje, on je odgovorio: „Ako me pozovu, povinovaću se.”

Nakon toga, postavljeno mu je pitanje da li je policija iznela bilo kakav dokaz, na šta je odgovorio: „Nije bilo. Ne verujem da će ih biti.“ O tome da li smatra da je današnja istraga nerazumna, rekao je: „Ne mislim da je nerazumna. Policija me lično ne goni; oni samo rade svoj posao na osnovu nečije izjave. Takođe mislim da sam ovde zbog istrage jer je deo mog posla da negiram ili bolje rečeno, da dokažem da su optužbe neosnovane. Tako da ne bih rekao da je to nerazumno, ali u svakom slučaju, nadam se poštenom rešenju i nadam se da se neće insistirati na neproverenim tvrdnjama.” G-Dragon nije zaboravio na svoje fanove, te im je za kraj poslao sledeću poruku: „Nadam se da niste previše zabrinuti, da verujete u mene i da čekate rezultate“.

Pročitajte još  Bez milosti: G-Dragon i Taeyang prekidaju karijeru, primorani da idu u vojsku!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.