Famoza i Tijana gostovali u novom videu Jane Dačović!

tj

Jedna od najpopularnijih mladih jutjuberki Jana Dačović objavila je u sredu svoj novi video a nama je on posebno interesantan jer je u njemu gostovala članica naše redakcije, Tijana Minić a pričalo se i o Famozi!

Tijana je na početku videa govorila o našem sajtu, objasnivši da se on bavi poznatim ličnostima ali i da za cilj dovođenje najvećih svetskih mladih zvezda na naše prostore. I u tome definitivno nije pogrešila – Famoza od te ideje neće odustati! Osim toga, dve devojke odlično su se zabavljale, pa u videu koji traje nešto više od devet minuta možemo ih videti kako jurcaju kroz kuću, pokušavajući da za sedam sekundi ispune zadatke koje su zadale jedna drugoj!

Jana i Tijana pripremile su i interesantne poklone za sve koji prate njihove blogove pa je i to dodatni razlog da pogledaš ovaj zabavni video. Janin Jutjub kanal pronaćićeš ovde

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Odaberi koju zvezdu želiš da Ryan nacrta!

4 thoughts on “Famoza i Tijana gostovali u novom videu Jane Dačović!

  1. Ne odustajete samo od toga da Directionerima placate reklame i Selenatorima dovedete Selenu-_-

    Niste fer!

    1. Naše prve blogerke predstavili smo vam tek ove nedelje, ali se nadamo da ćemo uskoro objaviti i novi konkurs – kvalitetnih saradnika nikad dosta. Samo nas prati redovno i dalje. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.