Famoza ekskluzivno saznaje: Pregovara se o dolasku svetske muzičke zvezde u Beograd u maju!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Views:
13

audience-868074_1920

Kako ekskluzivno saznajemo, Kombank arena planira da u maju mesecu ugosti jednu svetsku muzičku zvezdu a sve u sklopu obeležavanja 10 godina od početka rada, tj. prvih koncerata održanih na tom mestu!

Iz Kombank Arene nedavno smo dobili najavu da se ove godine sprema desetak veliki koncerata koji će u Beograd dovesti publiku iz čitavog regiona a jedan od njih mogao bi biti zakazan za maj. Iako organizator još ne otkriva o kome se radi, nama sve najviše miriše na najpopularniju latino muzičku zvezdu, Enriquea Igleasiasa! Ne samo što on zaista ide na evropsku turneju ovog proleća već će i 8. maja imati nastup u Zagrebu, tako da bi on i u Beogradu bio u slično vreme, koji dan ranije ili kasnije!

Enrique je već imao vrlo uspešan koncert u glavnom gradu Srbije kad je 22. maja 2009. godine nastupio na istom mestu pa nema sumnje da je to dobra preporuka da ga organizatori dovedu još jednom. Čak i ako niste fan, ovakvi događaji mogu samo da nas raduju jer stavljaju naš region na svetsku koncertnu mapu. Ako se pitate da li Enrique (ili možda neka druga zvezda ako nije on u pitanju) smanjuje šansu da vidimo i megakoncert Selene Gomez ili Ariane Grande, odgovor je negativan! Ne samo što bi Enrique nastupio pola godine pre neke od njih dve već taj koncert ne organizuje naš prijatelj organizator niti je Enrique previše interesantan Selenatorima i Arianatorima.

Pročitajte još  "Jelena", latino i drugi tematski vikendi: Evo šta i kad delimo od CD-ova na Famozi u decembru!

Autor: Famoza.net
Foto: Pixabay

One thought on “Famoza ekskluzivno saznaje: Pregovara se o dolasku svetske muzičke zvezde u Beograd u maju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.