eMMa u petak objavljuje novi singl i zadivljuje promenom!

eMMa, mlađa sestra Marcusa i Martinusa nastavlja vredno da radi na svojoj muzičkoj karijeri! Nakon novogodišnjeg singla, ono što nas očekuje već u petak jeste numera pod nazivom “Million”! Mlada umetnica time je iznenadila sve, jer je prvi put spomenula novu pesme pre samo dva dana!

Emma je na svom profilu u sredu objavila, “Tako sam uzbuđena! Moj novi singl ‘Million’ izlazi u petak, 5. juna.” Sem toga, jedina informacija koju imamo jeste naslovnica singla. Ono što verovatno najviše zanima fanove jeste da li je pesma na engleskom ili norveškom, a naslov numere to nam ne otkriva! Naime, “Million” jeste “milion” na engleskom, ali se “milion” i na norveškom piše isto kao na engleskom! S obzirom da eMMA snima na oba jezika, teško je prognozirati bilo šta! Ono što je ipak tradicija jeste da uz eMMine nove pesme odmah dobijamo i spot, pa se nadamo da će tako biti i u petak!

Najmlađa Gunnarsenka pričala je već ranije o svojim muzičkim planovima, rekavši da joj je i dalje ideja da snima po nekoliko pesama svake godine jer još veoma mlada i ne želi da zapostavi obaveze u osnovnoj školi! MMeri sanjaju da Marcus i Martinus i nju povedu na svoju novu turneju jer je ona miljenica čitavog fandoma! Fanove ovih dana oduševljava i eMMina transformacija, jer je ona baš porasla od početka ove godine, pa iz devojčurka izrasta u pravu lepoticu! Marcus i Martinus ranije su već pričali da ne bi bili iznenađeni ukoliko ih njihova sestra nadmaši kad je u pitanju muzika, jer ona ima veliku želju da se bavi tim poslom!

Pročitajte još  Famoza music chart #170 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/eMMa

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.