Elenin test ličnosti: Da li si najsličnija Vanessi Hudgens, Lily Collins ili Lucy Hale?

Hej, Elena je. Ovoga puta sam tu sa novim kvizom ličnosti, gde se na osnovu vaših odgovora određuje da li ste najsličniji sa Vanessom Hudgens, Lily Collins ili Lucy Hale. Razmišljala sam sada o malo drugačijoj vrsti kvizova nakon ovog, ali videću još za to. Nadam se da će vam se kviz dopasti. ♡

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Elenin test ličnosti: Da li si najsličnija Vanessi Hudgens, Lily Collins ili Lucy Hale?

 1. Lily Collins
  Ti si definitivno najsličnija Lily Collins. Znatno staložena i uravnotežena osoba. Drugi te opisuju kao izuzetno pribranu i dobroćudnu osobu.

  Super kviz
  Inace,Famozo,molim vas pisite malo o Ally Brooke jer je danas izbacila novu pesmu hah

 2. Vanessa Hudgens
  Ti si definitivno najsličnija Vanessi Hudgens. Prilično osećajna i temeljna osoba. Drugi te opisuju kao koncentrisanu i brižnu osobu.

 3. Lucy Hale
  Ti si definitivno najsličnija Lucy Hale. Itekako vesela i poletna osoba. Drugi te opisuju kao razdraganu i osobu koja je uvek tu da se našali.

 4. Vanessa Hudgens
  Ti si definitivno najsličnija Vanessi Hudgens. Prilično osećajna i temeljna osoba. Drugi te opisuju kao koncentrisanu i brižnu osobu.

  Iskreno kada sam krenula da radim kviz zelela sam da dobijem Lucy ili Lily ali ovih par recenica iznad me SAVRŠENO opisuju,skroz si pogodila,ozbiljno sam oduševljena
  Odlican kviz❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.