Danica nam piše o Darrenu Barnetu: Pet zanimljivosti koje verovatno niste znali o njemu

Američki glumac Darren Barnet rođen je 27. aprila 1991. godine. Iako ne izgleda kao da ima 32, zapravo ima. Rođen je u Los Anđelesu. Njegova majka je poreklom iz Japana i Švedske, a otac je poreklom iz Nemačke i Čerokijskog porekla

1. Ima dve sestre, jednu mlađu i jednu stariju, takođe vrlo često na društvenim mrežama voli da se pohvali i da je ujak.


2. Barnet i njegova majka preselili su se u predgrađe Orlanda na Floridi kada je on imao 12 godina. 2009. postaje i kapetan škole lacrosse tima.


3. I ako mu je gluma bila oduvek životna zelja, želeo je da se bavi muzikom, vrlo cesto zasvira gitaru, i od kad zna da piše u čita, napiše po neki tekst njegove pesme. To u glavnom piše za sebe i ne planira da izbacuje te pesme.


3. Vežba svakog dana i hrani se poprilično zdravo. To se i da primetiti po njegovom izgledu. Mada, priznao je da i on voli da pojede nesto ne zdravo. Na aplikaciji YouTube ima dosta videa gde kuva i sprema jela ali najčešće proteinske smoothie i detox čajeve.

4. 2020. godine dobija ulogu u seriji ,,NEVER HAVE I EVER“ gde se i na neki način probija. Glumi Paxton-a Hall-Yoshidu, gde se glavna junakinja serije, Devi, odmah zaljubi u njega. Tu je osvojio srca mnogih devojaka a u seriji za #TeamPaxton ima 354 miliona glasova.


5. Ove godine očekujte jos puno novih filmova gde on glumi.
Film koji će premijerno u Srbiji biti u svim biokopima od 11. avgusta 2023. nosi naziv ,,Grand Turismo“. To je samo jedan od mnogo filmova u kojima ce Darren ove godine glumiti.

Darren-e želimo ti svu sreću u budućoj karijeri😉

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.