Da li će BLACKPINK obnoviti ugovor sa YG Entertainmentom? Evo šta kažu medijski izveštaji!

U avgustu ove godine, ekskluzivni ugovor BLACKPINK sa agencijom YG Entertaiment se okončava, pa se postavlja pitanje – da li će ga devojke obnoviti?

Naime, kompanija za hartije od vrednosti u Koreji, NH Investment & Securities, predvidela je da će BLACKPINK obnoviti ugovor sa agencijom. Međutim, prema novom medijskom izveštaju novina Munhwa Ilbo, YG Entertainmentu neće biti tako lako, jer se članicama nude mnogo veće garancije na drugim mestima. Prema jednom insajderu, Lisi se nudi 100 milijardi južnokorejskih vona da promeni kompaniju.

I zaista, sigruni smo da se članice neće jednostavno prodati za malo više novca ako žele da nastave da koriste naziv grupe ‘BLACKPINK’. Međutim, upućeni i dalje veruju da bi YG Entertainment morao da ponudi najmanje 20 milijardi vona po članu – neki veruju da će nova YG grupa, Baby Monster, ublažiti potencijalni neuspeh zatvaranja ugovora sa BLACKPINK. U međuvremenu, devojke će završiti svoju trenutnu svetsku turneju ovog juna – dva meseca nakon isteka ugovora, zbog čega bi YG Entertainment mogao biti zabrinut.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Pogledajte: Evo kako Jennie (BLACKPINK) opisuje sebe, članove grupe i fanove kroz emodžije!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.