Cenjena: Mechi Lambre dobila ulogu u velikom filmu!

Mercedes Lambre je kao jedna od najvećih zvezda “Violette” devojka o kojoj se iznenađujuće malo piše, ali ona je očigledno ostala vrlo cenjena u svojoj Argentini. Osim pozorišnih uloga i serije “Heidi”, ona će sad dobiti priliku da se okuša u do sad najozbiljnijoj filmskoj ulozi, odnosno ostvarenju pod nazivom “You Traidor”, što možemo prevesti kao “Ja, izdajica”.

Glavnu ulogu dobila je lokalna zvezda, Mariano Martinez, a snimanje uskoro počinje u argentinskoj provinciji Cordoba, odnosno gradu Rawson. “Ovo je priča koja kombinuje akciju, dramu, triler i ljubav između oca i sina”, kaže režiser, Rodrigo Fernandez Engler i otkriva da je na spisku glumaca i Mechi.

Još uvek se ne zna šta tačno podrazumeva uloga Mechi, a režiser još jedino navodi da se sve vrti oko pecanja, zbog čega je i snimanje toliko vezano za luku Rawson. Nadajmo se da će Mechi biti zapažena i da će joj biti šansa da dalje izgradi svoju karijeru koja za sad ostaje prilično lokalnog karaktera.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Mercedes Lambre

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  #MercedesLambreComeToBalkan <3

One thought on “Cenjena: Mechi Lambre dobila ulogu u velikom filmu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.