BFF najbolje

Screenshot 2016-01-04 13.55.19

Moja stranica posvećena je mojoj najboljoj drugarici. Aktivne smo. Imamo dva admina i nisam sigurna da li će ih biti još. Često postavljam kvizove i trudim se da budem aktivna, kao i moja BFF koja je glavni admin. Ova stranica je skoro napravljena i nas dve jako želimo da uspe. Molimo vas da je reklamirate!

Facebook: BFF najbolje

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.