Arijanin blog: Kako se rešiti prvih akni i bubuljica u tri koraka!

4

model-429733_1920

Ćao Famozo,ja sam Arijana već sam slala moju kolekciju Violetta stvari a sada ću vam dati neke savjete za prve akne i bubuljice. Nadam se da ćete objaviti, HVALA UNAPRIJED.?

1.Puzzle korektor koji isušuje i pokriva bubuljice
Veoma je dobar,a bubuljice se čak i ne vide toliko kada ga stavite. Možete ga naći u svim bolje snadbjevenim apotekama. Nijansa odgovara svakom tenu lica, kože. On je za dnevnu varijantu. Moja topla preporuka?

2.Puzzle puder koji isusuje bubuljice (bijele boje)
Fenomenalan je! On je noćna varijanta. Ne upija veoma brzo, ja ga koristim nakon tuširanja. Super isušuje bubuljice! Možete ga naći u svim bolje snadbjevenim apotekama. Moja topla preporuka.?

3.Seba Med antibakterijski sapun protiv bubuljica.
Sa njim mozete prati lice ujutru, popodne i uveče. Veoma je dobar. Ja ga najčešće koristim nakon tuširanja. Možete ga naći u svim bolje snabdevenim apotekama. Moja topla preporuka.?

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

FOTO: Pixabay

4

2 thoughts on “Arijanin blog: Kako se rešiti prvih akni i bubuljica u tri koraka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.