Andrein blog: Zašto volim Selenu Gomez!

Pa ovako, ni ja sama ne znam odakle da počnem jer ima tu puno toga da se ispriča. Pre svega Selena je osoba velikog srca što fali mnogim ljudima. Božić je provela u bolnici sa bolesnom decom, posećivala je siromašne države i decu, sa samo 17 godina postala je najmlađi ambasador UNICEF-a…

1. Humana je (ima veliko srce) i to je glavni razlog zašto je ja volim.
– Selena je osoba koja obožava svoje fanove! Bukvalno kada sam gledala slike to je kao da se fanovi i Selena poznaju dugo godina. Ona ih grli, pravi zanimljive i smešne face na slikama, pozira…. Napravila je nakon koncerta besplatan meet and greet za 40 selenatora! Takođe se nakon koncerta slika sa 1000 selenatora napolju. Upala je u kuću jednoj Selenatorki što je bilo zaista predivno.

2. Obožava svoje fanove!
– Selena je na muzičkoj sceni od 2009 kada je bila izdala album “Kiss and Tell”. Imala je neke zaista dobre pesme koje su bile poučne a neke koje su bile dobre za đuskanje. Svaka pesma bi imala neko značenje. Čak je i jednu pesmu posvetila nama, Selenatorima.

3. Njene pesme su me na neki način promenile pogotovo WHO SAYS i još jedan od razloga zašto je volim.
I za kraj Selenator sam i zato što Selena ima zaista lep i nežan glas a i zato što ima veliki talenat za glumu! Mada ta dva razloga mi i nisu mnogo značajna jer želim da se ugledam na osobu koja ima veliko srce, kao što ima Selena Gomez!

Ukoliko želite da napišem još nešto napišite u komentare! Jedna devojka je imala sjajnu ideju za četiri outfita Tini Stoessel pa sam ja pomislila da li bi Selenatori želeli pet outfita Selene Gomez!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolje blogove nagrađivaćemo knjigama izdavačke kuće Vulkan!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Andrein blog: Zašto volim Selenu Gomez!

  1. Slazem se za Sel,idolll
    Sto se tiče outfita bilo bi super,i stvarno sjajan blog 😉

  2. A ja stvarno ne znam gde trebam da udjem da bih upisala adresu. I koga god da sam pitala niko ne zna. Plzz npisite mi kako

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.