Najgore prošao: Ariana se izvinila svom “zaboravljenom” dečku!

Ariana Grande posvetila je pesmu “Thank U, Next” svim svojim bivšim momcima, pa je čak i spomenula onog na kojeg su mnogi verovatno zaboravili, a to je Ricky Alvarez. Ari je ipak osetila potrebu da mu se izvini jer je on najgore prošao u stihovima!

U pesmi, Ari kaže, “Napisala sam neke pesme o Rickyju, a sad ih slušam i smejem se”. Ricky, sa kojim je Ari bila u vezi tokom 2015. i 2016. objavio je na Instagram Storyju upravo taj deo pesme, a Ari je to videla i odgovorila mu, “Hahahahaha, izvini što si dobio najgori stih. Mislila sam da to zvuči s ljubavlju.” Ipak, Ricky joj je potvrdio da se ne ljuti rečima, “Nemam ništa osim zahvalnosti. Pesme su ti super.”

Ari inače ističe da su svi njeni momci dobili pesmu “Thank You, Next”, pre nego što je ona objavljena, a očigledno je da su reakcije samo pozitivne. Ari je vodila računa i šta peva o preminulom Macu Milleru, a može se reći da mu je ukazala pravo poštovanje.

Pročitajte još  Ari prestigla Beyonce na Instagramu, uskoro preskače i Tay i Selenu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Najgore prošao: Ariana se izvinila svom “zaboravljenom” dečku!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.