Ko je pitanju? Exit u utorak objavljuje dolazak jednog najvećih bendova svih vremena u Novi Sad!

Iako je naredno izdanje EXIT festivala tek u julu 2019. godine, u organizaciji vredno rade i već su dogovorili gostovanje jednog od najvećih bendova svih vremena, kako se navodi u saopštenju.

Kako je najavljeno, oni će ime benda saopštiti naredne srede u 11 časova, a tad će biti objavljeni i detalji početka prodaje ulaznica! Ovakav opis benda nam ne govori previše, ali nam se čini da je reč o nekom rok sastavu koji je već decenijama na muzičkoj sceni. Iako verovatno neće svi biti podjednako oduševljeni, jasno je koliko je važno da nam zvezde dolaze i samim tim podstiče i druge muzičare da nas posećuju.

Famoza će vas svakako obaveštavati o svemu što se dešava, a još važnije, nastavićemo da se borimo za koncerte mladih zvezda, iako se uvek nadamo da će nas neko iznenaditi i dovesti nekog i bez našeg znanja!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ovo se ne propušta: Doživi Exit festival u 3D okruženju odmah!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Ko je pitanju? Exit u utorak objavljuje dolazak jednog najvećih bendova svih vremena u Novi Sad!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.