Beyonce proglašena za najmoćniju ženu muzičke industrije, odmah iza nje Taylor Swift!

Žiri BBC Radija 4 u emisiji Woman’s Hour odlučio je da oda počast najvećim ženama muzičke industrije – kao što smo i očekivali, pobednica je Beyonce!

Kako žiri ističe, Beyonce mnogo toga čini za svet i svojom BeyGOOD fondacijom, a svet muzike promenila je upravo ona tako što je unela i političke teme na svoj album “Lemonade”, i naročito ističu pesmu “Formation”! Drugo mesto je zauzela Taylor Swift, kao žena koja hrabri mlade devojke, svojom muzikom se snažno zauzima za sebe, a svojim odlaskom na sud kada ju David Mueller neprimereno uhvatio, dokazala je da se bori i za ženska prava.

Četvrto mesto zauzela je Adele, a niže na listi od pop zvezda su i Cardi B koja je 14. pozicija, Sia je završila petnaesta, a na naše iznenađenje, u top 20 je i Dua Lipa koja i nije tako dugo na muzičkoj sceni! Da li se vi slažete sa izborom?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Beyonce

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Adele pleše u videu za Send My Love (To Your New Lover)
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Beyonce proglašena za najmoćniju ženu muzičke industrije, odmah iza nje Taylor Swift!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.