Tini, Jorge i Lodo zajedno: U subotu prikazan film “Violetta – The Journey”!

violetta-the-jouney

Serija “Violetta” više se ne snima ali brojni V-loveri ovog vikenda su na Disneyu mogli da pogledaju poseban dokumentarni film “Violetta – The Journey!”

https://youtu.be/NSNiELn0IeE

U njemu smo mogli konačno da zavirimo iza scene i vidimo kako izgleda samo snimanje ali da i čujemo šta o svojim iskustvima kažu Martina Stoessel, Jorge Blanco ili Lodovica Comello. Nema sumnje da ovakav film pokreće jake emocije kod fandoma koji će osetiti u sreću i tugu gledajuću ga. Film je inače prikazan u subotu u u 14h na italijanskom Disneyu a još nije poznato kad će biti emitovan kod nas. To možda i neće biti tako brzo s obzirom da naš Disney kasni jednu čitavu sezonu sa prikazivanjem “Violette”!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Lodovica Comello menja planove zbog Srbije i regiona?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Tini, Jorge i Lodo zajedno: U subotu prikazan film “Violetta – The Journey”!

  1. Famoza,da li ce mozda izaci film na internetu negde? Stvarno bih volela da ga pogledam a izgleda da ga jos nigde nisu izbacili

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.