Violetta The Journey: Osam momenata koji će oduševiti V-lovere!

Logo_violetta

Kao što smo već pisali, u subotu je na italijanskom Disneyu prikazan film “Violetta The Journey” a iz njega smo izdvojili momente u kojima će naši V-loveri uživati kad se on konačno bude prikazao.

1. Priča prati sve od prvih dana: Od zvezda serije možemo čuti šta se sve dešavalo tokom snimanja a posebno je zanimljivo prvih 10 meseci dok je serija nastajala i niko nije znao za nju!

00810

2. Prijateljstva: Tokom filma jasno možemo čuti koliko članovi glumačke postave vole jedni druge. Jorge tako priča o svom prijateljstvu sa Ruggerom a Mechi priča koliko joj Tini znači u životu i otkriva da je za nju napisala i pesmu!

3. Pogled iza scene: Možemo zaviriti na snimanje treće sezone u Barseloni i videti kako je ekipa stvarno uživala u radu. Na ovaj način možemo bolje razumeti kako funkcioniše Violetta magija!

4. Cande i Ruggero: Slavni dvojac priča o tome kako se između njih rodila ljubav!

5. Lodovica: Lodo nažalost nije deo “Violetta Live” turneje ali je važan deo serije. Zbog toga je i ona dobila priliku da priča o svojim utiscima sa snimanja.

6. Pred kraj filma postoji momenat koji će V-lovere verovatno naterati na suze: Dok ekipa priča o tome koliko im je teško jer zbog snimanja retko idu kući, u pozadini se može čuti Mechi kako peva akustičnu verziju hita: “Peligosamente Bellas”. Na kraju, društvo ipak konstatuje da je sva muka vredna jer oni sad žive svoj san!

Pročitajte još  Tini, Jorge i Lodo zajedno: U subotu prikazan film "Violetta - The Journey"!

emea_vio_img_gal_02_0

7. Tini poručuje koliko voli čitav fandom: Martina pre nego što otpeva “Te Creo” priča u kameru kako je svesna toga kako se oseća publika na koncertima jer je kao devojčica i sama sanjala da ide na koncerte svojih idola. Na njoj prosto možete da osetite iskreno zadovoljstvo što vas čini srećnim!

image_8ec317a1

8. Konačan utisak: Poslednji momenti filma rezervisani su za to da čitava ekipa ispriča šta je “Violetta” bila za njih i šta nikad neće zaboraviti. Ovo je stvarno bilo nezaboravno iskustvo koje je trajalo četiri godine ali se pamti čitavog života!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Violetta The Journey: Osam momenata koji će oduševiti V-lovere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.