Stigao idol: Selenatori blokirali ulicu, Selena im pružila dan za pamćenje!

Nikad ne viđamo Selenu toliko srećnu kao kad je u društvu svog fandoma, jer se tad izgleda oseća najsigurnije, znajući da su svi došle da je vide jer je iskreno vole. Zato i ne čudi ludnica koja je nastala u Los Anđelesu na promociji njene nove Coach kolekcije!

Ulicu u kojoj se nalazi radnja zakrčilo je na hiljade Selenatora, a čitavo mesto je eksplodiralo od buke kad se Sel pojavila sa velikim osmehom na licu, praktično trčeći da ih sve zagrli – ovoliku radost je nemoguće odglumiti! Sel je imala vremena da izađe u susret velikom delu fandoma, da priča sa njima i fotka se, a uslov nikako nije bio da oni kupe nešto iz njene kolekcije. To svakako nije ni bilo moguće, jer Coach baš i nije previše jeftin brend.

Selena je na licu mesta objasnila i da je ona lično jako zadovoljna kako je sve ispalo. “Sve je jednostavno. Klasično, jednostavno, lagano – jako mi se dopada… Kad sam počela da radim sa Coachom, radili smo na torbicama. Onda se to pretvorilo u nešto stvarno kul. Stuart Vevers, koji je glavni dizajner za Coach, inspirisao me je da kreiram čitavu liniju garderobe, kako bi to nosili moji prijatelji, ali i ja. Jako dobro me zna, tako da sam htela da stavim moj pečat na to”, kaže Sel.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Susret koji odavno čekamo: Selena Gomez i Demi Lovato u zajedničkoj misiji!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Stigao idol: Selenatori blokirali ulicu, Selena im pružila dan za pamćenje!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.