Matea nas obaveštava o velikoj akciji: Nek vaše pismo bude u knjizi koju će dobiti Selena Gomez!

Pozdrav svima! Kako ste? Ja sam odlično, a ovdje sam da vas obavjestim o jednoj akciji za Selenu Gomez. Da naglasim, akcija nije moja, ali je želim podjeliti.
Akciju sam našla na Instagram profilu @sel.pictures. Ako želite u njoj učestvovati, čitajte dalje.⬇️

Za početak da kažem, ne morate imati Instagram kako bi sudjelovali. Iz ove cijele akcije, cura koja ju je organizovala će dobiti jako puno pisama za Selenu, i napraviti knjigu koju će Selena dobiti za Božić. Ne, ovo NIJE samo nagađanje da će Selenu ova cura samo vidjeti, već će ona kontaktirati Seleninu menadžericu, ako ju već i nije kontaktirala. Ako Sel dobije ovu knjigu, a po svemu sudeći hoće, ne sumjnam da će ona pročitati svako pismo. U pismu Seleni možete napisati šta god želite, osim mržnje/hejta. Djevojka koja je osmislila ovu akciju je zamolila i da se na kraju ili u nekom dijelu pisma i potpišete, nebitno svojim osobnim imenom ili imenom profila na Instagramu.

Ja vas molim da samo u tom pismu napišete kako bi htjeli da Selena dođe i u Srbiju i u Hrvatsku. Ako živite u Hr. molim vas dodajte i Srbiju(ili obrnuto) jer ako će Selena dolaziti do nas, mora znati da ima potporu iz barem dvije države. Znaći, ako živite u Bosni i Hercegovini/Srbiji/Hrvatskoj/Crnoj Gori, itd… spomenite i Hrvatsku i Srbiju. Pisma šaljete do 1. novembra/studenog na gmail [email protected]

Naravno, pismo treba biti na engleskom. Ako imate ikakvih pitanja, možete me pitati u komentarima, na mom instagramu @selenagomezbalkan ili ovu curu koja organizira ovu akciju. Ako možda ne želite da šaljete pismo preko svog maila, napišite u komentarima, pa ćemo skontati kako da ga pošaljete. Eto, to su sve informacije, opet naglašavam, spomenite i Hr. i Sr. u pismu. Komentari su uvijek otvoreni za dodatna pitanja, a vam odgovaram pod imenom Selenator_4life.
Volim vas sve♡😘

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Matea nas obaveštava o velikoj akciji: Nek vaše pismo bude u knjizi koju će dobiti Selena Gomez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.