Louis Tomlinson izbacio iz X Factora pevača čiji je bend 2010. godine mogao da uništi One Direction! (video)

Louis Tomlinson u nedelju je nastavio svoj posao sudije u X Factoru, a sve je bilo posebno interesantno jer se na sceni pojavio Marc Higgins, momak koji se prvobitno takmičio 2010. godine, iste godine kad je One Direction učestvovao.

Da stvar bude još interesantnija, Marc je bio deo bojbenda The Reason koji se direktno takmičio protiv One Directiona za mesto u polufinalu. Da je tom prilikom The Reason bio bolji, 1D bi zauvek nestao sa scene, pa bismo danas možda Marca gledali kao sudiju, a Louisa kako nastupa.

Član 1D direktno je odlučivao od Marcovoj sudbini, a nakon nastupa obratio mu se rečima, “Meni je sve ovo jako teško. Meni se čini da si zvučao kao da pevaš karaoke, a na momente sve deluje jako zastarelo. Za mene to nije dovoljno dobro momče, bojim se.” Da ne bude da je neobjektivan, na njegove reči se nadovezao i Simon Cowell brutalnijim komentarom. “Ovo je skroz suprotno od toga što tražimo. Imaš puno godina a ne pišeš svoje pesme. Nemoguće je da ćete uzeti neki veliki tekstopisac, nema šanse da se to desi”, zaključio je on.

Pročitajte još  Liam Payne: Mrzeo sam Louisa, mrzeo je i on mene!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Louis Tomlinson izbacio iz X Factora pevača čiji je bend 2010. godine mogao da uništi One Direction! (video)

  1. Bio je prilično ljubazan, a 1D bi možda našao drugu šansu da postane slavan. Ukoliko ne pobede u takmičenju to je kraj njihove karijere? Ne,naravno da nije. Dečko nije loš, ali

  2. Ja se slažem sa njima u potpunosti 💞 da ne bude da je Louis bio subjektivan i Simon je rekao isto tako da je to sve objektivno gledano 💕 Louis se super našao u ulozi žirija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.