Stigao je novi “Carpool Karaoke” sa Arianom Grande i fantastičan je! (video)

Ariana Grande ponovo je pristala da se pojavio u šou Jamesa Cordena “Carpool Karaoke” a ne sećamo se kad nam je neki video u trajanju od 13 minuta toliko brzo proleteo!

Ari i James su tokom svoje vožnje pevali hitove kao što su “God is a Woman”, “Dangerous Woman”, “Side to Side” i “No Tears Left to Cry”, a sto puta smo se naježili kad god bi Ari pustila svoj glas do kraja i po ko zna koji put pokazala koliko moćno zvuči!

Ari je govorila i o svojim muzičkim uzorima pa je posebno istakla Destiny’s Child, Mariah Carey ili Celine Dione koju je još jednom savršeno imitirala! Neverovatno je koliko je ova devojka zabavna i širi sreću, pa baš zavidimo Jamesu kome je obećala i da će sa njim i oformiti bend! Pogledajte video, pod obavezno!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  "Ima ukus paste za zube": Roba iz Arianine prodavnice u stvarnosti ne izgleda kao na slici!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Stigao je novi “Carpool Karaoke” sa Arianom Grande i fantastičan je! (video)

  1. Famozo, napisala sam vam poduži mail upravo (u pitanju je nešto za neka obaveštenja i slično) pa bih bila stvarno zahvalna ako biste ga pročitali što pre i razmotrili hah. 🙂 ♥

  2. Jao, kako je slatka! A glas nema potrebe da spominjem😍 Inače, zna li metko, traži li James zamjenu za sebe, jer ja bih ga voljela nekada zamjeniti😅

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.