Počinje novi izazov: Tini Stoessel je novi trener u argentinskom takmičenju “The Voice”!

Tini definitivno radi punom parom na različitim poljima u svojoj karijeri! Nakon što je završila filmski projekat, snimanje drugog albuma i veliki broj promotivnih turneja za Pantene, mlada Argentinka će se oprobati i u jednom velikom telent šouu u Argentini.

Pre nekoliko meseci počele su da kruže glasine da će Martina učestvovati u ovom šouu kao jedan od trenera, što se do nedavno ispostavilo i kao istina. Ovo je argentinska verzija talent šoua “The Voice” koji naziv “La Voz” i biće premijerno emitovan na lokalnoj televiziji Telefe već narednog meseca, dok je snimanje počelo ove nedelje.

Šta je Tinina uloga u ovom projektu? Martina će biti jedan od trenera u emisiji, što znači da će raditi sa takmičarima koji prođu u eliminacione faze takmičenja. Ovo će biti jedinstvena prilika za takmičare da provedu vreme sa Tini, dobiju korisne savete koji im mogu pomoći u pevačkoj karijeri, dok će ovo biti sjajno za pevačicu koja će steći još veću popularnost.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Tini Stoessel uzbudila fanove: Da li će se ona to ponovo sresti sa Rodrigom?
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

6 thoughts on “Počinje novi izazov: Tini Stoessel je novi trener u argentinskom takmičenju “The Voice”!

  1. Mislim da je i Maite bila jedan od trenera u Mexicu – La Voz Kids, mislim da je ona sa djecom radila.. a Tini će raditi sa odraslim ljudima…
    Kada to počiinje?…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.