Sve ona ume: Ariana Grande pomogla svom vereniku kad je posekao prst na snimanju!



Pete Davidson je srećan čovek – i kada se negde slučajno povredi, postoji šansa da njegova snalažljiva verenica zna da mu pruži pomoć odmah!

Ari je ovo na delu pokazala juče, i to na snimanju spota za „Loco“ repera Machine Gun Kelly (čije pravo ime je Colson Baker), kada je Pete posekao svoj prst. „Moja duša je posekla prst u Colsonovom spotu pa sam ga sredila“ napisala je Ari na slici sa Instagram Storyja na kojoj ona radi nešto sa Peteovim rukama a on je okrenut ka kameri i uopšte nema tužnu facu, već mu je sve ovo interesantno!

Naravno, ova povreda nije sprečila Petea da nastavi da snima, tako da je Ari ubrzo objavila i drugi Story, na kom vidimo Petea kako puši cigaretu i pozira i prsti mu izgledaju dobro – ipak, ovim gestom Ariana je još jednom pokazala da su ona i njen verenik uvek tu jedno za drugo.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Dosadila joj Zemlja? Arianu Grande ovih dana fasciniraju druge planete Sunčevog sistema!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

11 thoughts on “Sve ona ume: Ariana Grande pomogla svom vereniku kad je posekao prst na snimanju!

  1. Ari je stvarno dobra osoba koja uvek pomaže ljudima, stvarno prelepo od nje!! Ona i Pete stvarno izgledaju slatko zajedno!❤❤❤

  2. M&M su izgubili na penalima 4:3 (1:1) ,Martinus je pucao zadnji penal i promasio je 😣
    Bas mi ih je zao i ja iskreno sada placem jer su zasluzili mnogo vise od toga ali i 4 mesto je vrlo visoko❤❤

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.