Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na MTV Movie & TV Awards!

Demi Lovato: Simply Complicated
Credit: YouTube

​Hi again! Sunčica je i evo mog sedmog bloga. Ovoga puta nije recenzija u pitanju kao inače, već nešto drugačije. Ovo je neka vrsta liste mojih omiljenih outfita sa MTV Movie & TV Awards!. Sinoć (u trenutku kada ovo pišem) se održavala ova dodela nagrada i slučajno mi je ‘sinula’ inspiracija za ovaj blog.

Nisam stručnjak što se mode tiče, tako da je ovo samo moje lično mišljenje sa kojim možete ili ne morate da se slažete hah. Verovatno ću i ovakve blogove od sada slati, ali su recenzije prioritet kao i do sada. Da ne dužim više, hajde konačno da krenemo:

Zendaya

​Mislim da Zendaya iz događaja u događaj dokazuje koliko ima ukusa. Mislim da bi, po mom mišljenju, ona i džak na glavu da stavi izgledala odlično hah. Što se tiče ovog izdanja, mislim da je baš nekako simpatično, negde sam čitala da su je poredili sa šoljicom čaja hah. Sve u svemu, odlično je, zaista.

Kim Kardashian

​Iskreno, ja nisam neki njen fan ali mislim da Kim stvarno ima stila. Ovo je veoma jednostavno i ležerno, ali za mene je frizura ta koja je dominantna ovde. Veliki sam ljubitelj svih mogućih verzija frizura koje obuhvataju pletenice i slično, tako da mi je sve ovo stvarno super.

Lili Reinhart

​Lili mi je trenutno jedna od omiljenih glumica, tako da sam možda malo i subjektivna, no nebitno hah. Mislim da je Lilin outfit pun pogodak. Toliko jednostavno i opušteno, a istovremeno elegantno. Lili je prelepa zaista i ova kombinacija savršeno pristaje uz nju.

Katherine Langford

​Outfit od Katherine je po meni veoma neobičan, ali to je upravo ono što ga čini jedinstvenim i Katherine potpuno sija na neki svoj način noseći ga. Čitala sam negde čak kako su komentarisali da je ova kombinacija onako malo ‘spooky’ odnosno malo jeziva i sablasna, ali meni se baš dopada.

Pročitajte još  The MTV Movie & TV Awards 2023: Pogledajte kompletnu listu nominovanih!

Madelaine Petsch

​Iako ova lista nije bila po nekom redosledu, već sam samo nabrajala svoje omiljene outfite sa dodele, moram priznati da je Mads na mene ostavila najveći utisak. Izgleda bukvalno veličanstveno, poput neke princeze. Savršeno stvarno, ova haljina mi je toliko wow a Mads je stvarno prelepa što čini perfektnu kombinaciju. Ostavila me je bez reči, stvarno.

I to bi bilo to što se tiče mog sedmog bloga, nadam se da vam se dopao. Ovoga puta je bilo nešto drugačije, tako da se nadam da vam je bilo zanimljivo. Očekujte od mene vrlo brzo recenziju jednog albuma (već za koji dan ću poslati hah). Nadam se da vam je bilo interesantno da čitate. Puno pozdrava, Sunčica. 😊

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na MTV Movie & TV Awards!

  1. Pa slazem se sa tobom u vezi Zendaye i Katherine, ostali(od ovih koje si nabrojala)i nisu nesto(po meni). Blog je dobar,posto svako ima drugacije misljenje i postuem to. Samo mala zamjerka na ovo "hah" nemojme shvatiti pogresno, samo previse ga upotrebljavas i djeluje malo neprofesionalno, uz to malo mi ide na zivce, u jednoj recenici previse "hah" 😉.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.