Srećno zaljubljeni: Nova fotka Biebsa i Hailey dokazuje da su ponovo u vezi!

Već više od nedelju dana Justin Bieber i Hailey Baldwin su nerazdvojni, a na osnovu njihovog ponašanja, činilo se kao da su obnovili svoju vezu. Ipak, sad imamo i dokaze za to!

Jus i Hailey ovaj vikend provode u Vilijamsburgu, što je u stvari deo Bruklina, Njujork. Fandom ga je naravno primetio i tamo, a zabeležili su i vrlo interesantnu fotku gde vidimo Hailey i njega kako se grle, što baš i ne liči na nešto što rade prijatelji, naročito jer su već toliko dana zajedno!

Sem toga, dve devojke koje vidite na naslovnoj fotki kažu da su Justina i Hailey srele u jednom parku,a da su Justin i Hailey sedeli na klupi i ljubili se u tom momentu. Rekli bismo da je ovde sve prilično jasno!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Nina piše priču "Stranger" o Biebsu i Nini Dobrev: Pratite je!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Srećno zaljubljeni: Nova fotka Biebsa i Hailey dokazuje da su ponovo u vezi!

  1. Mislim da ovo ne znači ništa. Famozo da li postoji nesto konkretnije pošto je isti slučaj bio i sa Selenom prvo se nisu razdvajali a sada ne komuniciraju.Nista mi nije jasno…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.