Misija “Osvajanje Amerike”: Martina Stoessel stigla u Njujork!

Martina Stoessel ne prestaje da nas iznenađuje! Nakon što je dosta vremena provela u Kini gde snima svoj novi film, Tini je sad otputovala u Njujork!

Ona je na svom Insta Storyju objavila dve fotke na kojima piše, “Ćao Kina” i “Zdravo Njujork”, dok je vidimo na zadnjem sedištu automobila. Interesantno, Tinino putovanje svetom i dalje je pod velom tajne, tako da nam ne otkriva ni jedan jedini detalj o tome šta se zapravo dešava! Jedino u šta smo sigurni jeste da se radi o nekom poslu, odnosno da Tini nije u turističkoj poseti!

Da li ona i tamo snima scene za film ili se možda sprema za promociju i gostovanja u američkim medijima? U ovom momentu, jedino što možemo jeste da pratimo njenu aktivnost na društvenim mrežama!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Šaljemo i van Srbije: Janini kalendari, stvari sa "Purpose" kolekcije i zanimljivi CD-ovi su ono što vas očekuje na Famozi već od sutra!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

12 thoughts on “Misija “Osvajanje Amerike”: Martina Stoessel stigla u Njujork!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.