Martina i Jorge u glas: Naš film će vam prikazati kakvi smo stvarno!

9014d093000521e752c161b6

Kao što znamo, pre nekoliko nedelja najavljeno je da će se serija “Violetta” završiti filmom “Tini – novi život Violette” a Martina i Jorge tvrde da će to biti do sad najbolja prilika da ih upoznamo ne kao likove već kao stvarne osobe!

“Naši likovi su isti ali pomalo zreliji”, objašnjava Jorge. “Odrastamo i ostvarujemo svoje snove, kao što se to dešava u životu. Naša stvarnost je slična onome što ćete videti.” Martina deli to mišljenje i kaže kako jedva čeka da snimanje počne. “Jako sam srećna zbog ove prilike”, ističe ona i dodaje da će se osim nje i Jorgea u njemu pojaviti još samo nekoliko likova iz serije, poput Mercedes Lambre ili Clare Alonso. Ruggero Pasquarelli izostaće zbog rada na seriji “Soy Luna” dok je Lodovica Comello angažovana u šou “Italija ima talenat”.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ines nam šalje svoj kviz o Martini Stoessel!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Martina i Jorge u glas: Naš film će vam prikazati kakvi smo stvarno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.