Sad je potvrđeno: Ariana Grande i Pete Davidson objavili vezu na Instagramu!



Ariana Grande i Pete Davidson nisu pričali o svojoj vezi, i ne zna se otkad ona traje, ali kako su se oni na društvenim mrežama zbližavali, glasine su rasle!

Društvene mreže u današnje vreme svakako su najtačniji izvori svih informacija o onome što radimo i volimo – tako ni Ari ni Pete nisu mogli na Instagramu da sakriju ljubav! Nakon svih slatkih komentara koje su neko vreme razmenjivali, sada je tu i zajednička fotka koja svedoči o ljubavi novopečenog para.

the chamber of secrets has been opened …

Објава коју дели Pete Davidson (@petedavidson) дана

Iako fotka izgleda kao „prijateljska“, možete videti da oni zapravo imaju iste majice sa različitim natpisima likova iz Harryja Pottera, a u opisu je Pete pomenuo jedan od delova serijala, „Chamber Of Secrets“. Ari se i juče sama slikala u ovoj majici, a ovim gestom je par hteo da pokaže da oboje obožavaju istu stvar – s obzirom da je njihova veza tek počela, u fazi su kada najpre upoznaju svoje zajedničke osobine. „Veza im je na početku i skroz je opuštena“ izjavio je izvor za E! News prošle nedelje – više nema sumnje da ovo nisu glasine!

in case u forgot

Објава коју дели Ariana Grande (@arianagrande) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Naši Arianatori šalju svoje rođendanske čestitke za Ari!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

4 thoughts on “Sad je potvrđeno: Ariana Grande i Pete Davidson objavili vezu na Instagramu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.