Jovanin blog: Mojih 5 omiljenih pesama Marshmello-a!


Hej, Jovana je. Evo mog sedmog bloga i ovoga puta sam odlučila da napišem listu sa omiljenim pesmama Marshmello-a, koji je trenutno jedan od mojih omiljenih DJ-eva. Prošli put je bilo u pitanju 5 omiljenih pesama Kygo-a.

Dakle, na 5. mestu se nalazi pesma ‘Keep It Mello’ koju izvode Marshmello i Omar LinX. Ovo je ujedno i jedna od njegovih malo starijih pesama i jedna od prvih pesama koju sam čula, inače. Veoma zarazna pesma.

Mesto broj četiri je zauzela pesma ‘Alone’ koja je ujedno i najpopularnija pesma Marshmello-a i jedina njegova solo pesma na ovoj listi. Fenomenalna pesma koja ima veoma pokretačku i zabavu melodiju a tekst je takođe super.

Mesto broj 3 je zauzela pesma ‘Silence’ koju izvode Marshmello i Khalid. Mislim da je ova pesma bila prva Khalid-ova pesma koju sam čula, a Khalid mi je trenutno među omiljenim pevačima, ako ne i najomiljeniji hah. Bilo kako bilo, pesma je veoma opuštajuća, tako da – poslušajte.

Visoko drugo mesto je zauzela jedna od najnovijih Marshmello-vih pesama – ‘Friends’ sa Anne-Marie koja slikovito opisuje nekoga ko želi da mu neka druga osoba bude više od prijatelja. Pesma je među najvećim hitovima trenutno, ako je do sada još uvek niste poslušali – uradite to, jer je stvarno super pesma.

I mesto broj 1 je zauzela pesma ‘Wolves’ koju izvode Marshmello i Selena Gomez! Selena mi je inače jedna od omiljenih pevačica i kada sam par meseci saznala da će oni da izbace zajedničku pesmu, bukvalno sam odbrojavala dane do izlaska. Pesma me je doslovno oduševila i slušam je apsolutno svaki dan makar jednom jer mi uvek promeni raspoloženje u pozitivno hah. U svakom slučaju, zasluženo vodeće mesto na ovoj listi.

I to bi bilo to što se tiče ovog bloga. Nadam se da će vam se dopasti i biti interesantan za čitanje, kao i da ćete poslušati bar neku pesmu od ovih, jer su sve zaista odlične. Da li ste već poslušali ove pesme? Ako jeste, koja vam se najviše dopada? Napišite u komentarima.

Pročitajte još  Glasajte odmah: Kompletna lista MTV VMAs nominacija je stigla, dominiraju Ari i Tay!

Puno pozdrava, Jovana! ☺

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

7 thoughts on “Jovanin blog: Mojih 5 omiljenih pesama Marshmello-a!

  1. Slažem se, samo su meni Wolwes i Friends zamijenili mjesta 😆!! Famozo prijedlozi za sljedeću listu (music chart) Friends i Soy yo!! To su jedine dvije pjesme koje trenutno slušam!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.