Želite li da Marcus i Martinus vide vašu rođendansku video poruku? Imate još danas i sutra da se uključite u akciju!

Zvanični tim Marcusa i Martinusa se baš trudi da MMerima ulepša ove dane dok su momci na turneji a kako momci uskoro slave svoj rođendane, postoji mogućnost da se uključite u čestitku koja im se sprema!

“Neko uskoro puni 16 godina! Želite li da budete deo specijalnog rođendanskog videa za Marcusa i Martinusa?”, piše u Instagram postu objavljenom pre nekoliko dana. “Snimite video gde im čestitate srećan rođendan na kreativan način 🙂 Video mora da bude snimljen u formatu pejzaža (horizontalan) i može da traje maksimalno 10 sekundi. Šaljete ga na e-mail event@marcusandmartinus.no zaključno sa 19. februarom! Video ne možete da postavite na Instagram ili da ga dostavite na neki drugi način.”

Dakle, pravila su vrlo jasna – 10 sekundi, što kreativnije i pošaljete to najkasnije u ponedeljak u toku dana i nadate se da će baš vaš video biti u čestitki za njih dvojicu! Vredi probati pošto 100% znate da će oni pogledati i reagovati na takvu čestitku! Fandom je jednu čestitku već poslao s obzirom da je ovih dana njihov spot za “Elektrisk” prešao 100 miliona pregleda na YouTubeu! Nije loše za pesmu koja je snimljena na norveškom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Filtrkids

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Konačno: Marcus i Martinus primetili Bosnu i Hercegovinu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Želite li da Marcus i Martinus vide vašu rođendansku video poruku? Imate još danas i sutra da se uključite u akciju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.