“Nisam spavao cele noći kad mi je ostavila poklone”: Naš NBA igrač sanja fotkanje sa Arianom Grande!

Košarkaš iz Srbije Bobi Marjanović već neko vreme igra u NBA ligi a ako se sećate, on je veliki obožavalac Ariane Grande koja je to saznala pa mu je u svlačionici jednom prilikom ostavila poklone.

U međuvremenu, njegovi saigrači iz kluba su pričali o Bobiju i rekli da je on zaista veliki Arianator čime su svi bili iznenađeni! “Jednom dok smo putovali na utakmicu on je tražio da pustimo Arianu Grande a kad sam ga pitao da li je zaista sluša, on je rekao, ‘Da, ona mi je omiljena!’. Onda sam mu ja rekao, ‘Kad ona bude u gradu, definitivno te vodimo na koncert! I ne samo to, moramo da ti obezbedimo fotku sa njom!'” kaže Tobias Harris.

Bobi je naravno bio presrećan! “‘Ako to uradiš za mene, bićeš mi najbolji prijatelj ikad’, rekao mi je. Jednog dana sam mu prišao i rekao, ‘Bo, imam karte’. On me izgrli i kaže, ‘A šta je sa slikom’, a ja mu odgovaram, ‘Pokušaću to da obezbedim’. Smarao sam koga god sam stigao iz njenog tima. Govorio sam im, ‘Boban je visok 2,22 a ona je metar i žilet, biće to super slika za profil’. Međutim, iz njenog tima su mi rekli da ona to ne radi, da treba svašta da se obezbedi. Na kraju smo otišli na koncert i tamo sam smarao ljude a Boban je u jednom momentu rekao, ‘OK je, ne treba mi slika’. Ja sam poludeo! Međutim, ona je posle koncerta ostavila na njegovo mesto u svlačionici poklone a on mi je posle pričao, “Nisam spavao cele noći’. Ja sam mu rekao, ‘Bo, ne brini ništa, doći ćemo i do te slike'”. Navijamo da se to desi!

Pročitajte još  Usponi i padovi: Kako je stvarno prošla Arianina "Dangerous Woman" turneja?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on ““Nisam spavao cele noći kad mi je ostavila poklone”: Naš NBA igrač sanja fotkanje sa Arianom Grande!

  1. Hahaha. Ovo je poruka svim fandomima da ne treba imati 7-12 godina da bi pripadao nekom fandomu. 😙Nadam se da će dobiti peiliku da se slika sa njim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.