Novi test: Koliko si veliki Arianator?

11350740_767708090015042_398409903_n

Nakon Selene Gomez, vreme je da i Ariana Grande dobije drugi kviz na Famozi! Ari je svakako jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice a zabavnim pitanja o njoj svakako ima napretek!

Kao i prvog puta, i sad smo vam spremili 15 pitanja za koja pretpostavljamo da nisu previše teška… Makar ako ste veliki Arianator što i pokušavamo da proverimo 🙂 Uživajte uz mali savet – dobro pročitajte pitanja jer neka od njih imaju začkoljicu u sebi koju nećete primetiti ukoliko budete žurili!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

29 thoughts on “Novi test: Koliko si veliki Arianator?

 1. 15/15 Correct answers!
  Rezultat za poštovanje! Dok za obične smrtnike ovaj test nije tako lak, za Arianatore on verovatno i nije predstavljao preveliki problem. Nadamo se ipak da vas je makar neko pitanje malo namučilo 🙂 malo ono za nadimak ali sam ipak pogodila jesss

 2. 15/15 Correct answers!
  Rezultat za poštovanje! Dok za obične smrtnike ovaj test nije tako lak, za Arianatore on verovatno i nije predstavljao preveliki problem. Nadamo se ipak da vas je makar neko pitanje malo namučilo 🙂 Hvala vam puno za ovaj kviz!

 3. 2/15 Correct answers!
  Kao što uvek kažemo, nadamo se da ti je da test makar bio zabavan 🙂 Ari Grande ne spada u tvoje omiljene zvezde ali priznaćeš da su neke od ovih činjenica o njoj veoma zanimljive.
  Hahaha ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.