Ozbiljni problemi sa zdravljem: Shakira pomerila evropsku turneju za jun!

Shakira ima najgori problem koji može da zadesi pevača – oštetila je glasne žice a jedini lek za to je odmor zbog čega je u novembru i morala da odloži svoju svetsku turneju. Ipak, ona je sigurna da će se oporaviti do juna pa je već objavila datume svojih nastupa!

“Mojim dragim fanovima i prijateljima, želim da vam napišem još jedno pismo zahvalnosti za vašu nemerljivu ljubav i podršku koju ste mi poslali prethodnih nedelja. Zbog vas se osećam kako moj glas nije samo moj već i vaš, i da to ima svrhu. Bilo je vremena kad su me vaše molitve i poruke jedino podizale”, piše ona u izjavi na svom sajtu i dodaje da će joj naredne turneja sigurno biti najbolja!

Kao što pretpostavljate, evropska turneja ne dolazi ni u region ni na Balkan već samo u najbogatije zemlje Evrope poput Nemačke, Italije, Luksemburga, Francuske, Holandije, Portugala, Španije ili Belgije. To možda i ne čudi jer Shakira više nije toliko aktivna kao na vrhuncu karijere a čak ni tad njeni koncerti u Zagrebu i Beogradu nisu prolazili sjajno.

Pročitajte još  Justin Bieber i Shakira među umetnicima koji bi mogli da se pojave na dresu Barcelone!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.