Jingle Ball festival došao i u Njujork, ponovo okupio zvezde poput Taylor Swift, Demi Lovato, Eda Sheerana i drugih!

Jingle Ball praznična manifestacija još od početka ovog meseca usrećuje američku publiku nastupima megazvezda koje su u petak jelke i ukrase ovog festivala donele u Madison Square Garden u Njujorku!

Ni ove večeri nisu izostali Fall Out Boy, Ed Sheeran koji ovom prilikom redovno izvodi „End Game“ sa Taylor, Sam Smith koji poromoviše svoj novi album, The Chainsmokers i Demi Lovato, a Taylor Swift bila je senzacija večeri koja je zatvorila ovaj šou – ona je dobila i posebnu čast da je najave glumica Katie Holmes i njena ćerkica Suri Cruise!

„Ona je jedan od naših omiljenih izvođača, a ona je?“ upitala je Katie a njena ćerka je uzviknula „Taylor Swift!“ i Tay je izašla na binu i izvela svoje velike hitove u već uobičajenom Jingle Ball repertoaru, a ni stajling nije mnogo menjala pa je na svakom od ovih koncerata bila u crnom šortsu ili suknji i blistavim majicama koje nas podsećaju na stil novogodišnjih proslava. Pogledajte i fotografije drugih zvezda koje su obeležile ovo veče!

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift, Getty Images

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Od pepeljuge do plesačice: Pogledajte Taylorin novi muzički spot za pesmu "Bejeweled"!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.