Bez autotjuna: Sel prvi put posle pauze pevala fandomu i pokazala koliko dobro zvuči! (video)

Znamo, Selena Gomez nema glas kao Demi Lovato ili Ariana Grande ali ova devojka je toliko potcenjivana zbog svog pevanja a da to nimalo ne zaslužuje! Često optužena da ne može da peva bez pomoći tehnologije, Sel se posle duge pauze sprema za American Music Awards ali pre toga, pevala je svom fandomu na Instagram Live!

Selenita je izvela “Wolves” a kasnije “It Ain’t Me” a sve to se dešavalo u intimnoj akustičnoj atmosferi koja u prvi plan gura njen glas. U pojedinim momentima desi se i da zaboravi reči ali Sel i kaže da su ovo samo pripreme. Kako je poručila Selenatorima, prvo je bila nervozna zbog nastupa na AMA a sad je baš uzbuđena zbog toga!

Selenatori moraju biti ponosni na svoju zvezdu koja im pruža ovoliko. Svi izvođači se ovako spremaju za nastupe ali koliko njih je spremno da to prenosi preko interneta, znajući da su ovo samo pripreme i da će biti grešaka?

Pročitajte još  Ne dopada joj se šta priča Demi: Sel stala uz Taylor!

https://youtu.be/hX643KbiI4s

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Bez autotjuna: Sel prvi put posle pauze pevala fandomu i pokazala koliko dobro zvuči! (video)

  1. To je moja devojka!!! I posle pricaju da ne zna da peva,mozda nema glas kao Ariana ili Demi,ali njen glas je autentican.Moje misljenje je da Ariana ili Demi ne bi dobro zvucale u Seleninim pesmama.Veoma sam srecna i ponosna sto se vraca na scenu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.