Louis opet “bocka” Nialla: Volim ja tebe ali prestani sa repovanjem!

Niall Horan je odavno omiljena žrtva Louisa Tomlinsona a on ga poslednjih dana “maltretira” na razne načine. Louis ga je prvo zezao jer je Niall pričao kako je u strahu gledao seriju “Stranger Things” a sad su na red došli Niallovi komentari o tome kako bi hteo da se okuša kao reper!

“Volim ja te male Irce ali dosta više te priče o repovanju”, tvitovao je Louis a iako u njemu nije tagovao Nialla, se ipak oglasio rečima, “Prestani da pričaš o meni na taj način, repovaću ako mi se to radi. Znaš i sam da sam dobar u tome.” To nije bio kraj pa su njih dvojica nastavili u slično stiu i prethodne noći!

“Momče, zaboravljam da svi sve što znaš naučio od mene”, napisao je Louis a Niall je uzvratio sa “To je istina. Zaboravio sam da su momci iz tovg kraja baš poznati po repovanju!” Fandom je naravno odnekud iskopao snimke na kojima Niall repuje a to i ne zvuči loše koliko Louis misli!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ari ponovo caruje društvenim mrežama, Biebs, Sel i Demi u velikom padu, Martinina rivalka u vrhu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.